Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het Belgische Cette kiest voor jong talent

Door Angelique op 03.07.2010

Wisten jullie wel dat Cette helemaal Belgisch is trouwens? Ja we hebben echt wel heel wat fashion te bieden met zo'n kleine oppervlakte! De kousen en vooral pantyspecialist geeft deze winter een platform aan aanstormend talent en dat zien wij van Belmodo.tv heel erg graag natuurlijk. 

Index-cette-AW10-Nl

Studente Clara Vankerschaver van de richting textielontwerp aan het Gentse KASK vertaalde een experimenteel studiewerk naar een mooie, draagbare designerpanty die de naam Bologna draagt. 

Deze gloednieuwe panty is het resultaat van een studieproject aan het KASK en Clara wilde voor zichzelf bewijzen dat experimenteel onderzoek wel degelijk kan leiden tot een mooi en draagbaar eindresultaat. Ze ging de uitdaging aan en ging op zoek naar een geschikt label om dit project mee te ondersteunen. Clara zocht een mogelijke partner in de pantysector omdat de specifieke materialen voor panty’s haar enorm boeiden als werkmateriaal. Ze was onder de indruk van het aanbod en de kwaliteit van de enige Belgische speler op deze markt en greep haar voormalig studieproject rond de organische structuren van nachtvlinders aan. Ze wist dit concept perfect te vertalen naar een abstracte panty met geometrische vlakken in twee kleuren. Het was voor haar dan ook een hele eer dat Cette in haar ontwerp een perfect te commercialiseren product zag. 

Schoon modeverhaal wat ons betreft. Wij gaan deze panty's zeker dragen! 

Cette Bologna binnenkort te koop voor 19,95 euro.

page loaded