Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Boxing Kitten = H.O.T

Door Lies op 30.06.2010

2 3
1

Etnisch getinte outfits zijn hot, dat weet Dries Van Noten, dat weet Beyonce, dat weten jij en ik! Mijn portemofeuille kan alleen geen Driesje-outfits betalen, jammer. Maar er is een goed alternatief, en dat heet Boxing Kitten!

5 4

Boxing Kitten is een New Yorks merkje dat een vintage en etniciteit moeiteloos doet samenvloeien in prachtige en sexy outfits. Het heeft dan ook een resem beroemde fans als Beyonce en Solange Knowles, Rihanna, Alicia Keys, Fergie en Erykah Badu. En nu dus ook Belmodo.tv!

7 6
9 8
De rich&famous in Boxing Kitten

Boxing Kitten is voorlopig enkel te verkrijgen in de States, maaaarrrr, ook online via de Boxing Kitten e-shop!

page loaded