Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The next it shoes zijn die van Jojo Project!

Door Lies op 26.06.2010

1

Jojo shoes is een brand new schoenenlabel, opgericht door twee hippe Brusselse vrienden. Chris en Mat ontworpen een superleuke sneaker in allerlei kleuren, waarmee je er niet alleen heel esthetisch verantwoord bent, maar ook nog eens ethisch verantwoord. Bij elk paar Jojo's dat je koopt, steun je immers een project. Ofwel plant je een boom, ofwel bezorg je iemand een jaar lang gratis drinkwater. En ethisch als we zijn, vinden we dat zeer fijn!

Het oprichten van een eigen label heeft uiteraard heel wat voeten in de aarde, en het hele verhaal kan je van a tot z volgen op de jojo blog. Je volgt de vrienden tijdens het ontwerpproces, de productie in Brazilië (uiteraard ook ecofriendly) en op zoek naar verkoopspunten. Erg leuk.

4 5
Jojo in het stemhok en Jojo in de luchthaven.

Je koopt Jojo online op de Jojo E-shop, of bij Prive Joke in Brussel, Street Teaser en Resevoir Shop in Elsene, en Milk in Luik. En er zijn ongetwijfeld nog heel wat meer verkoopspunten to come.

3

Is dit de goed-nieuws-show? Oh jawel, want de buddies organiseren ook nog eens een kleine expo in de Taschen shop in Brussel, waar je van vrijdag 2 tot en met vrijdag 16 juli de 'geboorte van Jojo' kan gaan ontdekken! Allen daarheen!

8

6

7

page loaded