Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Debbie Janssens = Only blogster

Door Angelique op 26.06.2010

We lieten hier op Belmodo.tv begin juni weten dat Only op zoek ging naar een Belgisch blogtalent, wel de winnares is bekend. Congrats aan lady én collega in fashion crime Debbie Janssens

Debbie_Janssens_Only_blog_rendez-fou_groot

Only blaast 15 kaarsjes uit

De laatste 3 weken ontving Only enorm veel inspirerende inschrijvingen van bloggers over de hele wereld die het grootse blogevenement ter gelegenheid van Only's 15de verjaardag wilden bijwonen in Kopenhagen.

Hou op 25 en 26 augustus de site van Only.com goed in 't oog voor constante updates, live blogging en livestreaming vanop het internationale feest.

20-jarige Debbie uit Oostende wordt Only blogster

De Belgische winnares Debbie zal samen met 8 andere internationale winnaars uit verschillende hoeken van de wereld naar de Only party gaan. Op het mode-evenement zullen ze worden ondergedompeld in een 2-daagse extravaganza bestaande uit blogging, fashion en fotoshoots. Wauw, we like a lot! 

"Ik kon het eerst niet geloven toen ze me opbelden! Ik dacht dat ik nooit geselecteerd zou geraken zonder blogervaring. Niets is minder waar. Ik voel me zeer vereerd dat ik België mag vertegenwoordigen op dit internationale blogevent in Kopenhagen. Toch een belangrijke hotspot als het over mode gaat."

We houden absoluut van Debbie's style en jullie kunnen haar ook volgen op haar blog  rendez-fou.blogspot.com

Debbie wint dankzij Belmodo.tv? ;o)

Het is trouwens super dat Debbie ons hier op Belmodo.tv al liet weten dat ze de wedstrijd ontdekte door ons, we're sooooo happy for you lady. Congrats & keep us posted!

page loaded