Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I love shoes: Finsk!

Door Lies op 22.06.2010

3

De Finse Julia Lundsten lanceerde haar schoenenlabel Finsk in 2004, en scheert vanaf het begin zeer hoge toppen. Haar schoenen zijn stuk voor stuk designpareltjes, waarmee ze al meerdere prestigieuze prijzen in de wacht sleepte. Zo won ze bijvoorbeeld de Manolo Blahnik-award twee jaar op rij. Blahnik omschreef haar schoenen zelfs als 'divine, exquisite and perfect' en daar zijn wij het volledig mee eens. Haar wooden wedges hebben zelf de status 'iconisch' bereikt, en dat na een luttele vier jaartjes...Finsk schoenen worden de 'Eames of footwear' genoemd en met een architect als vader en een interieur designer als moeder is meteen duidelijk hoe dat zou kunnen komen!

5 6

Deze avant-gardistische ontwerpen staan binnenkort zeker en vast te blinken in mijn garderobe, al zal ik daar wel een 400tal eurootjes voor moeten neertellen...

2

Ook blogster Suzie Bubble looooves Finsk!

7 8

1

Marina (and the Diamonds) looooves Finsk!

page loaded