Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Academie student Miele Catwalk favoriet

Door Angelique op 15.06.2010

We waren vorig jaar al super onder de indruk bij de eerste editie van Miele Catwalk, dat lees je trouwens hier én ook dit jaar zullen we er bij zijn. We noteren dan ook nu al in de agenda, donderdag 2 en vrijdag 3 september.

DSC02993.JPG DSC02975.JPG
Miele Catwalk 2009

Een catwalk vol Belgische namen

Wat we zo leuk vinden aan Miele Catwalk is dat op deze mooie show alleen Belgische brands in the picture worden gezet. Grote Belgische namen als Olivier Strelli, Essentiel, Hampton Bays, Xandres, Just in Case, Marie Jo, Le fabuleux Marcel de Bruxelles, Sarah Pacini, Mademoiselle Jean,  Anne Kurris, Sandrina Fasoli, Christophe Coppens, Tim Van Steenbergen én jawel een talent dat weldra furore zal maken, believe us, Pierre-Antoine Vettorello.

Jong talent gespot

Pierre-Antoine Vettorello zal nu nog niet meteen een belletje doen rinkelen, tenzij je afgelopen weekend op de Academie Show van Antwerpen was natuurlijk. 

Pierre-Antoine_mielecatwalk2010_groot

We voorspellen de bijna afgestudeerde jonge ontwerper een mooie modetoekomst en dat zag Miele met een neus voor modetalent absoluut ook. Heel leuk dat Miele op deze manier meteen, nu nog vrij onbekend talent mee op het podium zet. Vettorello sprong met zijn 'Light me up' collectie letterlijk nogal vurig in het oog tijdens zijn afstudeershow en zal dat ongetwijfeld nog doen.

Meer info

Belgische modenamen presenteren hun fall/winter 2010 collectie in Tour & Taxis Brussel
donderdag 2 september 
vrijdag 3 september

www.mielelifestyle.be

Tot dan én hou sowieso Belmodo.tv maar in de gaten want we hebben een vermoeden dat er hier ergens binnenkort ticketjes uit de lucht gaan vallen...;o)

page loaded