Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A not so closed ‘Closed’ night with Glam*it

Door Tiany op 04.06.2010

Glam*it rocks my world...niet alleen omdat ik maandelijks kan gieren en brullen met de column van lovely Miss Els. Of wegzwijmelen bij het aanbod aan mooie plaatjes van prachtige modellen in onwaarschijnlijk stijlvolle outfits, maar ook omdat ze mijn dromen vervullen... as in late night shoppings, free cosmo's & good vibes included! 

Voor de gelegenheid werd de Closed shop aan de Nationalestraat in Antwerpen omgetoverd tot een fashionista's walhalla, waar oa het aanbod aan Closed jeans ter plaatse werd gecustomized. Ladies konden genieten van een make-up touch up by MAC en al sippend aan een cosmo werd je door de Glam*it ladies geadviseerd over de laatste trends van het moment. Wat wil een vrouw nog meer op een donderdagavond? It really just works perfect for me...dus heel graag allerliefste Glam*it nog meer van die avondjes...voor ons, de shopping addicted girls!  

glamit-08

Cosmo's, make-up, good vibes & Closed

glamit-01 glamit-04

glamit-05 glamit-02

glamit-09

Work that jeans!

glamit-06

Closed Andrea & Glam*it Els and Ellen

glamit-07

page loaded