Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Nokia luggage selection

Door Tiany op 02.06.2010

Een dikke week na datum & the Nokia luggage has left the building. Het is onderweg naar la douce France, met weer een beetje meer inhoud. De keuze was moeilijk, gezien je zoveel moois in ons klein Belgiëlandje kan vinden, maar dankzij jullie ben ik er dan toch uitgeraakt en na een intensieve rondvraag is dit het resultaat.

nokia-luggage-gone

De Marcel de Bruxelles bleek nogal populair te zijn en werd dan ook vakkundig ingepakt. Verder vond ik het wel belangrijk om een mix van creativiteit en op en top Belgisch design mee te sturen, as in: een heuptasje van Kipling by Peter Pilotto. Last but not least kon ik het niet laten om de eerste cd van de Hermanos Inglesos mee te geven, onder het motto liefde kent geen grenzen. Thanx Pumpkins voor alle voorstellen en keep on spreading the Belmodo.tv love....

page loaded