Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Only zkt. Belg. blogger/ster

Door Michael op 01.06.2010

ONLY-spring-summer2010_M only_day01_04-0071_v1

Only, het jeansmerk bij uitstek, is op zoek naar Belgisch blogtalent. Ben jij op de hoogte van de laatste nieuwe modetrends? Beschouw je jezelf als een echte fashionista? Je denkt er over na om je eigen modeblog te beginnen maar je weet niet hoe? Dan geeft Only jou misschien wel de kans die je zoekt!

Overtuig Only van jouw blogtalent en maak kans om eind augustus voor 2 dagen richting Denemarken te vliegen. Alle winnaressen van alle deelnemende landen komen daar samen voor hét party-event van het jaar. Je zal worden ondergedompeld in een wereld van fashion, party & jeans.

only_day02_06-0148 only_day01_12-0179

Write it down

Voel je het kriebelen? Vul dan als de bliksem het inschrijvingsformulier in & leg uit waarom jij zo een fan bent van Only jeans. Wanneer kocht je jouw eerste paar? Hoeveel paar heb je? Hoe combineer jij jouw jeans? Kortom allerhande weetjes die de kracht van Only vertellen!

Ben je een complete leek in de bloggerswereld, surf dan zeker naar de Only website en download de gratis bloggershandleiding! Opgepast want deadline is maandag 21 juni 2010.

Veel succes en wie weet zit jij binnenkort in Denemarken @ Only!

www.only.com

page loaded