Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

River Island is coming to A town!

Door Lies op 28.05.2010

Buzzz! De britse keten River Island plant de Belgische markt te betreden! En dat zo rond augustus, september. Aangezien River Island staat voor very affordable, on trend mode, is dat dus zeer prettig nieuws. Wat mij nog het meest opvalt is dat ze bij RI zeer goed zijn in 'krafted details': weinig basics en veel echt goed uitgewerkte stuks. Ook de schoenen verbaasden mij wel. Bij River Island zijn ze -net als wij bij Belmodo.tv- fan van jong talent. Zo werken ze jaarlijks samen met veelbelovende studenten van allerhande modeacademies, een initiatief dat wij alleen maar kunnen toejuichen.

De keten heeft al meer dan 250 winkels wereldwijd, maar dus nog niet in ons belgenlandje. Blij dat dat binnenkort anders zal zijn. Wij kunnen jullie zelfs al vertellen waar de shop zal komen: in het vroegere pand van Sfera, naast Zara op de Meir. Meer info over de exacte data krijgen jullie uiteraard first hand!

Een voorsmaakje van de collectie kan je alvast zien op riverisland.com! Jochei jochei!

6 3

4 Schermafbeelding_2010-05-27_om_17.30.38

2 7

page loaded