Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Even more reasons to shop @ Maasmechelen Village

Door Tiany op 27.05.2010

Hoeveel redenen heeft een fashionista nodig om de auto in te stappen en richting Maasmechelen te trekken? Ik heb überhaupt niet veel nodig om mijn modehartje op hol te doen slaan, één reden kan wat mij betreft volstaan. Enter outlet shoppen aan best aantrekkelijke prijzen en zeker wanneer outlet paradijs Maasmechelen Village nog een aantal shops toevoegt aan het mode repertoire. 

Nieuwe shops @ MMV

Brand new is de outlet winkel van de Britse Karen Millen, as in party dresses en glamour jurkjes. Ook zeer welkom is de boetiek Spazio, met een uitgebreid aanbod aan kleding en accessoires van het Italiaanse designduo Dolce & Gabbana.

maasmechelen-karen-millen-01

Samengevat is dat meer dan 95 boetieks, een onwaarschijnlijk aanbod aan fashion goodies die 30 tot 60% goedkoper zijn....heb je nog redenen nodig om de wagen in te springen en total loss te gaan in Maasmechelen? Ik zit al in mijn auto.....

Must see Belmodo.tv video 

Oh ja hier in deze videoreportage kan je checken welke zomertrends je allemaal kan scoren in MMV, enjoy!

page loaded