Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ik kwam, zag en werd verliefd op Rotterdam!

Door Tiany op 26.05.2010

Ik ben dol op citytrips, denk aan een goede portie shoppen en een heerlijk hapje eten en je begrijpt meteen waarom ik zo snel verkocht ben. Nu heb ik afgelopen weekend mijn pijlen gericht op het hypermoderne Rotterdam en......het verdict? I wanna go back!!!!

Rotterdam in a nutshell? Coole 2nd hand, machtige design shops, originele kledij én fiscaal aantrekkelijker -gezien je in Nederland minder btw betaalt- wat wil een fashionista nog meer? Bovendien kan je tussen het shoppen door ook nog eens heerlijk eten en is het echt genieten van de mix & match van mensen die je op straat kan spotten. Rotterdam blijkt echt een very fashionabele stad te zijn met echt voor ieders wat wils, of je nu van mainstream shoppen houdt, of niet zonder vintage kan, of je nu een sucker bent voor high end & edgy designers goodies of je eerder houdt van jong opkomend talent....Rotterdam heeft werkelijk alles in huis. En staat vanaf nu op mijn lijstje 'must see again, very soon' steden.

rotterdam-02

rotterdam-10 rotterdam-11

My Belmodo partner in crime & myself enjoying the sun in Rotterdam...

rotterdam-01

rotterdam-12   rotterdam-13

Überheerlijke broodjes eten bij L'Ouest 

rotterdam-16

rotterdam-08 rotterdam-09

High Fashion bij Margreeth Olsthoorn, Branquinho en Vandevorst inbegrepen.

rotterdam-05

rotterdam-06 rotterdam-07

rotterdam-03

Shop till ya drop in Rotterdam...

rotterdam-15 rotterdam-14

Geweldige resto/hotel/bar called Bazar.

rotterdam-04

rotterdam-17 rotterdam-18

Je krijgt trouwens binnenkorthier op Belmodo.tv het hele verslag van onze shoppingday at Rotterdam in een videoreport!

page loaded