Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lovin’ it: Nadinoo

Door Patricia op 22.05.2010

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en ik heb zodadelijk een fijne BBQ waar ik (again) in 50's stijl naartoe moet gaan. Life does not get any better than this. Tot je plotsklaps een nieuwe crush krijgt op een brand dat helemaal bij je zomerse en romantische mood past. In dit geval het Britse Nadinoo, een merk met een vintage kantje dat ernaar streeft om de kunst van handgemaakte kledij terug te brengen. Iedere vrouw zou volgens Nadinoo een perfect stuk moeten kunnen vinden en voor mij mag dat ab-so-luut één bij Nadinoo zijn.

Lulaflapper Peacock_mini

Nadinoo is het merk van Nadia Izruna, die sinds 2009 de wereld van Nadinoo creëert. Er is dan ook een heel verhaal rond Nadinoo. Nadia ontwerpt voor drie fictieve vrouwen. Pixie is een spontaan en speels meisje, Fleur is zo delicaat als een bloem en de dromer van de drie en Lula is een beetje brutaal en sexy. Geef mij maar een mooie mix van de drie en ik kom de zomer door!

Meer pics en info + online shop vind je hier!

Red_bow_dress_3

lulapetal Pixie_s_summer_dress

page loaded