Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I have a dream…ehh a mission & need your help!

Door Tiany op 22.05.2010

Ik sta altijd te poppelen als Mr. DHL zich aan mijn deur komt melden.....in tegenstelling tot wat Mr. Post soms brengt (lees eindeloos te veel facturen) is de inhoud van Mr. DHL zijn pakketjes nooit, jamais, never teleurstellend.

Deze week gearriveerd, een gouden valies met goodies van verschillende Europese landen. Verzameld door verschillende Europese modebloggers onder het 'Connecting People' toeziend oogje van Nokia. De bedoeling? Zeg maar gerust de opdracht: vul de koffer met een mode item dat representatief is voor je land. The heat is on, de zoektocht is losgebarsten en bij deze, Belmodo.tv lovers vraag ik jullie om inspiratie en vooral suggesties ;o)

Ik ben dus op zoek naar creatief moois van Belgische bodem en yep, heb al heel veel gezien, maar wil ook weten waar jullie helemaal wild van zijn. Mijn budget is € 100 en ik heb nog 5 dagen de tijd. Nadien gaat de koffer naar Frankrijk, waar weer een andere modeblogger de Nokia koffer zal vullen. Na deze mini reis rond Europa, kan je de inhoud winnen, maar daar binnenkort meer info over. In the meantime, mag ik ook alles vastleggen met een geweldig toestelletje, nl. de N97 en die mobile pics/uploads kan je dan weer volgen op mijn facebook profile....

Lieve crumble pies...just help me out! I might reward you for that ;o)

on my mind, maar sta helemaal open voor jullie voorstellen...

belgium_cafecostume_atelier11_02 MonsieurMaison_01  

glasjuweel foret-02

Atelier 11 en Café Costume cuffs, Monsieur Maison sjaal, iets moois van Glasjuweel of van Fôret Féerique.... What shall it be?

page loaded