Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designerduo we love: Monsieur Bul

Door Michael op 17.05.2010

Portrait-Monsieur-Bul-par-Bernard-De-Keyzer

Tijdens de voorbije persdagen worden wij fashionlovers & modejournalisten overstelpt met de allernieuwste collecties van brands & designers. Tussen al die nieuwste creaties konden we ook kennismaken met het Belgische ontwerpersduo Monsieur Bul

Julien Brennecke & Sébastien Denies vormen samen Monsieur Bul. Het duo wordt ook wel al de Waalse versie van Viktor&Rolf genoemd omwille van hun eigenzinnige stijl én natuurlijk door hun uiterlijk.

SS10-16 SS10-09
SS10-03 SS10-07

Monsieur Bul startte in 2009 & is ondertussen toe aan z'n 3de collectie. Belmodo.tv geeft je alvast de spring/summer collection 2010 die de leuke naam Unwrap Me meekreeg. Bij hun designs staat vrouwelijkheid centraal speels aangepakt met telkens een zeer verfrissende dominante kleur. 

Ze maken gebruik van delicate materialen gecombineerd met ludieke prints waardoor de ontwerpen perfect balanceren tussen speels & elegant. Met Unwrap Me willen de boys het gevoel dat je een cadeautje bent versterken omdat aankleden een spel zou moeten zijn!

SS10-02 SS10-05  

SS10-11 SS10-12

De jongens van Monsieur Bul hebben trouwens na hun studies heel wat ervaring op gedaan, de ene bij o.a. Jean-Charles de Castelbajac en de andere bij Christophe Coppens. Monsieur Bul wordt momenteel verkocht in België natuurlijk maar ook Luxemburg, Koeweit en Tsjechië. Volgens Belmodo.tv een start van een mooie fashion designer toekomst ...

Monsieur Bul kan je alvast aankopen in Brussel @ Des Habits & Moi, So! & Valérie Berckmans. Voor de website van Monsieur Bul klik je hier!  Belmodo.tv spotte ook deze andere supercoole Monsieur tijdens de recenste persdagen.

page loaded