Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cannes & The Celeb Complexity

Door Tiany op 17.05.2010

Of ik de sterren zie in Cannes? Zonder twijfel....ze staan in de dagelijkse edities van de Gala, paraderen over de rode loper -meestal op momenten dat ik nog in een taxi zit- en ze worden niet uitgenodigd op de parties die ik onder professionele begeleiding heb weten te crashen

Verder ben ik ervan overtuigd dat ze een pretty dull bestaan leiden en daarom heb ik mijn missie herzien....vanaf nu zit de fun in het met bluff betreden van soirées dansantes et sponsorisées, as in free drinks! Deze avond; on the radar....de Chopard Party sponsored by Grey Goose...wish me luck wink

@ the Colette party in Juan les Pains

party-cannes-08

The Cannes-destine connection: very well known for making us somewhat wiser

party-cannes-01 party-cannes-04

party-cannes-05 party-cannes-06

Hmmmmmmmmmm....

party-cannes-12 party-cannes-03

Same night different location: some party in Cannes villa.

party-cannes-10

Partners in crime. 

party-cannes-02 party-cannes-12

party-cannes-07

Steven: has been celebrating Cannes parties for 14 years now! 

party-cannes-09

page loaded