Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s CANN-tastic

Door Tiany op 16.05.2010

It's a mad world out here....maar mij kan het wel bekoren. Ik heb nu eenmaal een voorliefde voor hysterische taferelen. Van een schreeuwende massa mensen dat een glimps probeert te krijgen van weet-ik-veel-wie (I'm only into A-listers), tot de paparazzi die opgestapeld lijkt te wachten op dé kiek van hun leven. 

Ik ben inmiddels de tel kwijtgeraakt als het gaat over de hoeveelheid botox en opgespoten lippen en borsten, ondertussen kijk ik niet langer op van een voorbij scheurende Ferrari en de term mix & match lijkt in Cannes een andere definitie te hebben. Met opengesperde ogen geniet ik van wat op mij afkomt. De Croisette is a world on it's own, afgeladen vol met fenomenen en pracht exemplaren waarvan hun stijl meer dan inspirerend werkt....Once in a lifetime moet je tijdens het filmfestival hier zijn geweest....the view is in many ways FANTASTIQUE!  

more pics to come but in the meantime....

cannes-06

Cannes..lovely in many ways.

cannes-01 cannes-02

cannes-18 cannes-17

Do you envy my view?

cannes-07

cannes-08

To the left, a good case of Mix & Match, to the right, Oops!

cannes-15 cannes-16

Botox & a lot of silicones and co

cannes-03 cannes-04

La petite bourgeoisie...

cannes-11

cannes-12

Waiting...

cannes-14

Some Pharell ???-ing action

cannes-05

Benicio ohh ohh...

cannes-10

page loaded