Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Candle Light Catwalk dinner by Levi’s

Door Tiany op 13.05.2010

Ik ben altijd wel te vinden voor een gezellig dinertje; drinks, lovely food en heel veel fashion inbegrepen. On the agenda, de dinner invitatie van Levi's naar aanleiding van de gloednieuwe shop op de Antwerpse Meir. 

levis-05

levis-08 levis-09

Bij mijn -fashionably te late- aankomst word ik aangenaam verrast door de aanwezigheid van de usual suspects, de avond kan al niet meer kapot. A quick check aan de shop, overtuigt me nog meer van het feit dat ik moet blijven geloven in mijn top tot teen jeanslook.

levis-12

Usual Suspect Els Glam*it Keymeulen, Mie Flair Van der Auwera, Elke Knack Lahousse & Evi

levis-04

Secret Location: as in step into a bus en laat je rijden naar wat achteraf een huiselijk ingerichte Industria zal blijken te zijn in het noorden van Antwerpen. Corona's en Jack Daniels (bijpassende jeans drankjes) en een lekkere maaltijd later, worden tafels volledig ontruimd voor een dosis Levi's jeans booty shakin' on the table catwalk. 

levis-10

levis-03

levis-07 levis-06

levis-11

page loaded