Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Appartement van YSL wordt verkocht

Door Patricia op 12.05.2010

Vogue UK meldt dat de flat van modeontwerper en icoon Yves Saint Laurent op de markt staat voor maar liefst 23,5 miljoen euro. Voor die prijs heb je dan natuurlijk ook wel wat. Elf kamers en 520 vierkante meter om precies te zijn. En misschien de geest van wijlen Saint Laurent die je wat inspiratie komt influisteren.

YSL's partner, Pierre Berge, zette het appartement deze week op de markt. Lang moest hij dus niet wachten om het liefdesnestje verkocht te krijgen. Eerder werd de kunst en meubelcollectie van het koppel al geveild bij Christie's, die 9 miljoen euro in plaats van de verwachte 4 miljoen euro opleverde.

ysl-auction-0901-01

"I understood why Yves took it in five minutes. It really was meant for him." vertelde vriend Jacques Grange over de flat aan the New York Times. Nu zal het dus van iemand anders zijn, maar hopelijk gaat de ziel die Yves in het interieur stak niet verloren.

ysl-auction-0901-02

Foto's van de flat via Vanity Fair.

page loaded