Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beach-a-licious by H&M

Door Tiany op 08.05.2010

Jaloers, wij op de goddelijke benen, borsten, buik en billen van Lara, Miranda, Bar, Raquel en Daria?  

Euhhhh jaaaaaaa! Ons abonnement bootcamp pilates hebben we bij deze verlengd, onze voorraad kinder bueno's is de deur uit en een fractie van een seconde overwegen we te starten met de Alli pil, maar al gauw wordt dit laatste plan afgevoerd, wegens echt niet gezond. Alle strak booty tips zijn bij deze welkom!

models_swimwear_hm-01

Hoe dan ook, de moordgrieten van H&M zijn weer om van te smullen en wat ze om hun goddelijk lijf dragen, mag integraal naar mijn garderobe gevoerd worden - benen inclusief. Bij deze bespaar ik je ook de moeite van een speurtocht naar cellulite, ik heb geen spoortje weten te vinden.....arghhhhhhhh!

page loaded