Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designer we love: Marc Philippe Coudeyre

Door Lies op 05.05.2010

9X7U5148 9X7U4918

Nieuw, jong designer talent gespot: Marc Philippe Coudeyre!

Dé ontdekking tijden de afgelopen persdagen was toch wel de opvallende en superclassy collectie van ontwerper Marc Philippe Coudeyre. De sympathieke Coudeyre studeerde 3 jaar geleden af aan de modeacademie van Antwerpen waar hij buitenwandelde met mooie prijzen als de Lancôme Colour Award en de Tommy Hilfiger Award. Not bad, at all!

9X7U4767 9X7U5466

Marc Philippe is momenteel head of design bij Edouard Vermeulens Natan, maar komt nu dus ook met zijn eigen label. Zijn eerste collectie, die van Fall/Winter10, luistert naar de naam Avalon, naar de legende van King Arthur. De collectie straalt gesofisticeerde glamour uit, maar mét een edge, en daar houden wij van! Onze favourite items? De golden leather shorts, de maliënkolderachtige jurkjes, de bronzen lederen broek, en eigenlijk al de rest ook!

9X7U5650 9X7U5516

De collectie van Marc Philippe Coudeyre vind je bij Sketch in Knokke, en vanaf augustus bij Princess Blue in Antwerpen. Be sure to bring your Visa, maar eens je die designeroutfit met perfecte snit rond je lijf hebt, doe je hem nooit meer uit!

page loaded