Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maasmechelen Village ontvangt The Sartorialist

Door Michael op 04.05.2010

Dé shopping place-to-be Maasmechelen Chic Outlet Village verwelkomt op maandag 17 mei 2010 niemand minder dan fotografisch toptalent Scott Schuman aka The Sartorialist.

The Sartorialist komt richting Maasmechelen voor de feestelijke afsluiting van de expo rond zichzelf. Vanaf  vrijdag 14 mei tot en met maandag 17 mei kan je in Maasmechelen Chic Outlet Village immers terecht voor een tentoonstelling rond de streetstyle foto's van Scott Schuman.

Scott-by-Garance-Doré

Signeersessie

Schuman zal ervaringen uitwisselen met heel wat Belgische stylisten & journalisten. Belmodo.tv zal mee aanschuiven aan tafel én alles uit z'n neus puren over streetstyle fashion! Nadien zal de expo feestelijk worden afgesloten én is er natuurlijk een book signing voor het grote publiek. Enkel de signeersessie is toegankelijk voor iedereen, die start trouwens om 16:30.

Een echte aanrader dus om af te zakken naar Maasmechelen Chic Outlet Village. Lekker wat shoppen, de knappe Sartorialist expo bezoeken, een boek aanschaffen aan de infobalie & gewoon live laten signeren. Idee voor een TOP dagje shoppen als je het mij vraagt!

page loaded