Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

1ste Shopping Center Night

Door Michael op 29.04.2010

shopping_0

Opgelet lieve shoppers want aanstaande zaterdag is het de allereerste dag van de maand mei en m.a.w. Dag van de Arbeid = een feestdag! Daardoor zijn alle winkels dicht. Om alsnog de shoppers die het gevoel hebben een dagje winkelplezier te missen bij te springen, kan je vrijdag 30 april 2010 richting shoppingcentra voor de allereerste editie van de Shopping Center Night

Meer dan 20 winkelcentra in Vlaanderen, Brussel & Wallonië laten hun deuren openstaan tot 22:00. Ook heel wat speciale acties & wedstrijden worden voor de speciale late night shopping op poten gezet. Places to be zijn o.a. Wijnegem Shopping Center in Antwerpen, City 2 in Brussel, K in Kortrijk, Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

Trek dus naar het shopping center nu vrijdag, klik hier voor de website voor alle deelnemende centra! 

page loaded