Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wondermooi schoeisel…the sequal!

Door Tiany op 26.04.2010

Ik beken... volledig verslaafd te zijn aan schoenen. Als je mij zou laten doen, dan zou ik elke dag een nieuw paar in huis halen, ik zou ook zonder problemen mijn gezellig huisje in the woods kunnen inwisselen voor een shoeshop waar ik dan vrolijk zou slapen op een grote stapel schoendozen. Mijn obsessie voor hakken krijgt een staartje op het net, waar ik als een bezeten op zoek ga naar The Next Shoe Big Thing....het resultaat wil ik jullie niet onhouden. 

* Acrobats of God: what a devine name for a brand of shoes!  Denk aan comfortabele hakken en aan elastieken banden die sierlijk om je voeten worden gestrapt. Helaas nog niet te koop in ons klein Belgiëlandje, maar wel te bestellen via www.luisaviaroma.com of www.thecorner.com  

acrobats-of-god-01 acrobats-of-god-02

* Surface to Air: deze hippe Franse brand verkoopt niet alleen leuke basics met een twist, maar ook schoenen waar de gemiddelde fashionista van droomt. Online te bestellen via  www.surfacetoair.com  

acrobats-of-god-03

page loaded