Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Giles Deacon vervangt Lindsay Lohan bij Ungaro

Door Michael op 26.04.2010

00440f giles-deacon

Ontwerper Giles Deacon neemt nu officieel de rol van Lindsay Lohan over bij Ungaro. De Britse designer werd vorige week gespot tijdens een lunch met de directeurs van Ungaro, maar het nieuws werd pas vandaag bevestigd.

Giles-Deacon-and-Agyness-Deyn

Na Giambattista Valli, Peter Dundas, Vincent Darre, Esteban Cortazar, Lindsay Lohan & Estrella is het modehuis alvast aan z'n 5de ontwerper toe. 

faar_ilist_giles_deacon_h

Giles Deacon startte in 2004 z'n eigen label & lanceerde z'n eerst collectie tijdens de Londen Fashion Week. Daar kreeg hij toen de titel ' Best New Designer'. De ontwerper werkte o.a. samen met New Look & modehuizen als Gucci & Bottega Veneta

Benieuwd welke weg Ungaro nu zal inslaan!

page loaded