Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wie heeft 6000 paar Louboutins?

Door Michael op 24.04.2010

rinke-031

Wie o wie heeft in godsnaam 6000 paar Christian Louboutins? Ik had wel een aantal mensen kunnen opsommen maar nooit, never, jamais zou ik een schrijfster van dat kaliber noemen. Niemand minder dan Danielle Steel is de eigenares van dit schoenenarsenaal.

Geen belletjes bij haar naam? Raar maar allicht ken je Danielle Steel wel van ofwel de stationsromannetjes ofwel de zeemzoete verfilmingen van die zoetdoorspekte verhalen. De schrijfster is dus de gelukkige om 6000 paar Louboutins te bezitten en krijgt daardoor vast en zeker de titel van Louboutin-lover numero uno

rinke-01

Steel teert op een vermogen van 50 miljoen dollar en kan makkelijk met 80 paar schoenen in 1 keer naar buiten gaan. De schrijfster heeft trouwens 2 knappe dochters Vanessa & Victoria Traina die de fashion microbe van mama duidelijk overnemen. 

Vanessa is Chanel ambassadrice en liep stage bij o.a. de Franse Vogue. Terwijl Victoria meer de rol van socialite op zoekt. Wat mama en dochters gemeen hebben is dat ze zeker niet zuinig zijn. In Vogue lieten ze weten dat ze hun couture in opslag steken, maar hun prêt-à-porter verschepen ze naar charity shops. Spijtig genoeg ontbreekt elk adres ... 

F*ck hé! grin

page loaded