Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In het vizier….brands to adore!

Door Tiany op 24.04.2010

Ik word euforisch van de ontdekking van leuke nieuwe merken. Merken die onze contreien nog niet hebben bereikt en die dus enkel via integalactische wegen ons garderobe kunnen aanvullen. Geniaal! Een beetje uniek blijven is gewoon een kwestie van zoeken. En dat doen we zeer graag in jouw plaats....

* Fummel + Kram: voor wie graag haar outfit voorziet van een leuke finishing touch. Denk aan sjaals, handtassen, bewerkte marcel tops en kettingen die kleurrijk en vooral zeer origineel zijn. Online te koop via www.fummelundkram.com

brands-vizier-03 brands-vizier-04

* Denise Julia Reytan is kunstenares en zorgt ook nog voor geweldige accessoires. Kleurrijk is bij haar een understatement. Ons favoriet item op dit moment is ongetwijfeld haar 'timepiece', voor wie echt geen boodschap heeft aan tijd. www.reytan.de

brands-vizier-02

* Klompjes van Chanel te duur voor je portemonnee? Troost je, ook té duur voor die van ons...vandaar zijn we op zoek gegan naar alternatieven en we hebben die gevonden bij www.swedishhasbeens.com. Handgemaakt klompen in ware '70's stijl, in verschillende kleuren en modellen te verkrijgen.

brands-vizier-01

page loaded