Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuwste Louboutin reclamecampagne?

Door Michael op 23.04.2010

christian-louboutin-ads-06 christian-louboutin-ads-04

Is dit de nieuwe reclamecampagne van Christian Louboutin? Verschillende fashionsites melden dat dit de foto's zijn voor de schoenencollectie herfst/winter 2010. De foto's zijn van fotograaf Khuong Nguyen. 

christian-louboutin-ads-05

De campagnebeelden tonen rondvliegende konijnen, vlinders, gras, shoes in een aquarium en veel meer ... Voorlopig is nog niet 100% zeker of dit de nieuwe campagnebeelden zijn, elk logo ontbreekt namelijk. Verschillende websites beweren trouwens dat dit de 1ste reclamecampagne is van Louboutin, maar dat lijkt niet te kloppen. Dit zou de 2de zijn want voor de herfst-/wintercollectie koos Louboutin voor een ander thema: barok fashion.

christian-louboutin-fall-winter-2010-ad-campaign-7

In ieder geval het dromen van dat ideale paar schoenen signed by Christian Louboutin mag officieel beginnen! Enjoy!

page loaded