Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Hundred Lovers by Diesel

Door Michael op 20.04.2010

Afbeelding-1-1

Wil je de allernieuwste lente- & zomercollectie 2010 van Diesel op een interactieve manier te zien krijgen? Dan moet je nu naar de Diesel website surfen. Naast een mooi klassiek overzicht kan je er namelijk ook terecht voor 2 leuke filmpjes met de titel A Hundred Lovers.

Volgens Diesel is er niets doms aan " Being Stupid". De Diesel fans weten dat maar al te goed & reageerden massaal op het gerucht om deel uit te maken van de cast voor de nieuwe videoclip. Fans lieten via Facebook & Twitter aan Diesel weten wat ze allemaal over hadden om deel te nemen aan de show.

screenshot_18

De film is geïnspireerd door de film " Bande à Part" van regisseur Luc Godart. 100 uitverkorenen dansen op een 'domme' manier terwijl de kleding van de dansers snel na elkaar verandert. Wil je meer weten over een sexy jeans, leuk hoedje of een keicool topje? Dan hoef je enkel over het beeld te scrollen en te dubbelklikken.

De video is volledig interactief & is het debuut van muzikaal talent Josep Xorto, voor zijn nieuwe single A Hundred Lovers. 

Surfen dus naar de Diesel website!

page loaded