Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Sartorialist + Garance Doré op TV? We’ll watch it!

Door Lies op 20.04.2010

garanceandscott-01

Het gerucht doet de ronde dat 's werelds meest beroemde blogkoppel werkt aan een televisiereeks. Scott Shuman van de streetstyle blog 'The Sartorialist' en Garance Doré van de gelijknamige fashion blog zouden werken aan een real life soap. 

Aangezien de twee nog niet veel loslaten over het onderwerp en enkel prijsgeven dat ze nog werken aan het concept, hebben we er voorlopig nog een gissen naar wat het juist zou worden, maar enkel het idee doet ons al lichtjes kwijlen en zelfs een beetje schuimbekken. Twee ongelooflijk modebewuste mensen met een enorm oog voor esthetiek: dat moet gewoon een streling worden voor het modische oog!

We'll keep you informed!

page loaded