Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I’m in Love….again!

Door Tiany op 20.04.2010

Even dacht ik dat mijn schoenen fetisjisme zijn toppunt had bereikt, tot ik weer hopeloos verliefd werd op een paar torenhoge stelten. Deze keer is de schuldige ontwerpster de Deense Camilla Skovgaard, die met haar creaties het modeminnend volkje und moi helemaal in haar ban heeft. Ruige zolen en een zeer vrouwelijk design in combinatie met een best aardig prijsje...need I say more?

Voor zij die net zoals ik niet kunnen weerstaan aan deze prachtige schoentjes is er een adres in België, nl Princess Blue, Schrijnwerkersstraat , 2000 Antwerpen. De intergalactische shoppers onder jullie kunnen dan weer terecht bij net-a-porter.com

camilla-skovgaard-02 camilla-skovgaard-01 camilla-skovgaard-03

page loaded