Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The H&M festival diaries

Door Tiany op 15.04.2010

Die Zweden, die weten echt van aanpakken. Volgens mij kunnen ze zelfs van een jutten zak een trend maken... Zie je het al voor je? Beige oversized jutten zak met afhangende schouders, ingesnoerd ter hoogte van de taille en gepresenteerd op het goddelijk lijf van pakweg Daria Werebowy. Aiiight, wij zijn al helemaal mee. 

Nu even over tot de orde van de dag, want blijkt dat de smart asses van H&M (pardon me my French) voor het eerst uitpakken met, jawel,  een festival collectie. Mijn dagen van festival costumière zijn geteld. Gedaan dus met mijn tie & dye praktijken en het stijlvol aan flarden scheuren van mijn katoenen niemendalletjes. Au revoir naald en draad en het eindeloos rijgen van parels en kraaltjes...Vanaf 20 mei volstaat een simpel bezoekje aan de plaatselijke H&M om mijn volledige festival garderobe bij elkaar te shoppen....jeuuuuj! 

Verantwoord shoppen

Voor wie nog denkt te twijfelen aan het aanbod gladiator shoes, bangles en bohemian chique tunieken en jurkjes; deze überhippe festival collectie staat helemaal in teken van het project Designers Against Aids. Lees, 25% van de inkomsten wordt geschonken aan de strijd tegen aids.

Lou Doillon & Elisabeth Jagger, rock chicks in crime als gezicht van de campagne

festival-HM-collection-01

festival-HM-collection-03

festival-HM-collection-02

festival-HM-collection-04

page loaded