Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SATC II: What happens after I do?

Door Tiany op 11.04.2010

Kan een mens nog heviger verlangen naar de première van een sequal? I doubt it! Ik droom elke seconde van het moment dat ik de nieuwe SATC zal mogen aanschouwen, ik verlang naar de wervelwind van gevoelens die mijn vrouwelijke hormonen weer staan te wachten en ondertussen stil ik mijn honger met de immer teasende trailers die mijn hartje sneller doen kloppen.        

Mijn huidige 'state of mind' is als volgt te beschrijven: koude rillingen doorheen mijn lijf, een duizelig gevoel in mijn hoofd en een lichte vorm van paniek overvalt mij. Want, wat als Mr. Big, toch niet dé liefde van Carrie's leven blijkt te zijn? Mijn BIG love theorie wankelt na het zien van trailer numéro due en plots heb ik visioenen van een Aiden achtige man...or have I just had too many cocktails....dit kan niet waar zijn!!!!

page loaded