Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

50 signature handbags

Door Patricia op 06.04.2010

Ik herinner mij dat ik, toen ik klein was, een boek had om Franse woordjes te leren. Dat boek was gevuld met allerlei bonte prentjes met hun woordelijke Franse equivalenten eronder, van "cheval" tot "pain". Als ik maar genoeg interesse had om naar de illustraties te staren bleef dat woord uiteindelijk ook wel hangen.

The LA Times magazine heeft iets gelijkaardigs gemaakt, maar dan met designer bags. Het lijstje van handtassen blijft beperkt tot 50 en is heel wat minder lijvig dan mijn boek met Franse woorden, dus al wie zijn klassiekers niet kent en ze wel wil kennen, kan met behulp van de LA Times en hun vintage prentjes makkelijk "studeren".

Ik zou deze illustraties vooral graag uitvergroten, inkaderen en aan de muur hangen. Of ze allemaal tot leven toveren . Then again, dat is met mijn "cheval" ook nooit gelukt...

purses1

Boven: Een scan van de geprinte versie van het magazine via notcot. Een volledig online overzicht van de handtassen vind je hier.

page loaded