Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy b-day Angels

Door Angelique op 03.04.2010

Dit weekend vieren The Fallen Angels in Gent hun verjaardag. Dé snuisterboetiek van mama Isabelle bestaat 30 jaar. Naast de deur rechts huist dochter Ganesha én haar supergezellige winkel wordt 10 jaar. Genoeg redenen dus om heel 2010 feest te vieren en dit te delen met de klanten, dachten moeder en dochter.

thefallenangelsGent12 thefallenangelsGent13 thefallenangelsGent11

Indeed, vanaf nu kan je iedere maand elk weekend nieuwe 'The Fallen Angels' etalages ontdekken. Niet meteen speciaal, hoor ik jullie denken... We denken het wel, als er telkens een gast in de vitrine mag showen en jij ene leuke attentie krijgt.

thefallenangelsGent10

Ieder weekend van april komt The Fallen Angels etalage tot leven door Be-Angeled. Dit Belgische accessoiremerk is de baby van de andere Fallen Angels dochter Devi-Shri. Naast haar eigen collectie heeft Devi-Shri ook haar eigen (private) shop in Gent.

thefallenangelsGent5 thefallenangelsGent4

Drie supersympathieke madammen die echt wel weten wat mooi is, vieren als echte engeltjes samen, we like!

Wij zijn helemaal zot van The Fallen Angels omdat je er onderstaande hebbedingen als (zelfgemaakte) prentkaarten, koekendozen, originele filmposters, robotten, beren en poppen en nog zoooooo veel meer uit de oude en nieuwe doos kunt scoren.

thefallenangels1 thefallenangelsGent
thefallenangelsGent3 thefallenangelsGent2
thefallenangelsGent6 thefallenangelsGent9

Dit hoeft geen woorden maar daden, ga gewoon eens kijken en 5 uur later zal je er met open mond buiten stappen...

The Fallen Angels 

Jan Breydelstraat 29-31
9000 Gent 
www.the-fallen-angels.com

page loaded