Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

KunstSUPERette zoekt creatief talent

Door Michael op 30.03.2010

Afbeelding-2

KunstSUPERette, het Gentse platform voor jonge ontwerpers, is terug op zaterdag 29 mei & zondag 30 mei 2010! Locatie van het gebeuren is het allerleukste plein van Gent, nl. het Sint-Baafsplein! 

KunstSUPERette is daarom op zoek naar 50 creatievelingen die de kans willen om hun kunsten & producten te tonen aan het grote publiek. Ben jij een jonge designer die z'n weg niet kan vinden in het huidige galerie circuit? Maak jij uiterst straffe meubels of ontwerp je revolutionaire nieuwbouwwoningen? Je wil enkele prototypes dringend van onder het stof? Dan is KunstSUPERette naar jou op zoek! 

IMG_1835 IMG_1825
Enkele creaties van juwelenontwerpster & KunstSUPERette believer/lover Elisabeth Leenknegt aka Glasjuweel. Check het Belmodo.tv shopreport van de Bennesteeg in Gent voor meer info over Glasjuweel.

Wil je deelnemen aan dit evenement en je kunnen tonen aan de buitenwereld? Dan kan je 2 dagen lang op het Sint-Baafsplein staan voor de prijs van 100 euro. Stuur voor donderdag 15 april 2010 vier foto's met een kort woordje uitleg naar [email protected] Een jury zal 50 winnaars een standplaats toewijzen op het mooiste plein van Gent!

Muziek is er ook die dag, voel je je geroepen om het podium op te stappen? Mail gerust naar KunstSUPERette met een link of demootje en wie weet sta jij binnenkort op de affiche van KunstSUPERette!

www.myspace.com/kunstsuperette

page loaded