Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hannelore Knuts voor Delvaux

Door Michael op 30.03.2010

Hannelore-Knuts-PaoloZambaldi Hannelore-autruche-cafe_ouvert_-

Hannelore Knuts is all over the place! Het topmodel heeft nu ook samen met Delvaux een stijlvolle tas ontworpen die het imago van Knuts perfect weerspiegelt. Tabakskleurig struisvogelleder langs de buitenkant & intens geel geitenleder voor de binnenkant. Een exemplaar om in huis te halen!

De tas werd al voorgesteld tijdens de Parijse Fashion Week in de herfst van 2008. Het ontwerp staat voor pure klasse & tijdloze elegantie tot in de kleinste details. Leuk is de uitneembare spiegel die er bij zit, gekenmerkt met "Hannelore for Delvaux"

hannelore-box-calf hannelore-toile-de-cuir
hannelore-dos-alligator

Deze bag kan je zowel als enveloppentasje gebruiken of als schoudertas mee nemen overdag en 's avonds. Delvaux heeft 3 verschillende soorten gemaakt van het ontwerp: nl. in zwart boxcalf leder, in het Delvaux leder Toile de Cuir & alligatorleder. 

Foulard

Geen ruimte in je budget, no worry want je kan ook een supertoffe sjaal vinden van Delvaux speciaal gemaakt met de kleuren van de tentoonstelling Ultramegalore in het modemuseum in Hasselt. Het ideale accessoire om jouw outfit af te maken!

www.delvaux.com

page loaded