Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Knokke bag by Louis Vuitton

Door Michael op 29.03.2010

LVtasKnokke

Na Palm Beach, Saint Tropez & Saint Barth is het de beurt aan de mondaine Belgische badstad Knokke om een tas te krijgen die naar de stad zelf vernoemd zal worden. De Knokke-tas zal deel uit maken van de Neverfull lijn van Louis Vuitton. Het Franse modemerk wil met de exclusieve Neverfull lijn een ode brengen aan chique badsteden en skigebieden ter wereld. 

De tas zal versierd zijn met het bekende LV-monogram & natuurlijk ook de naam van Knokke in roze letters. Exclusief zal de bag zeker zijn want je kan ze enkel kopen in de Louis Vuitton boetiek in Knokke vanaf donderdag 1 april 2010. Slechts 175 exemplaren werden er gemaakt en je moet er 875 euro voor neer tellen. 

Wanneer begon die zomer ook weer?:-)

page loaded