Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot Brand: Robert Clergerie

Door Lies op 27.03.2010

1

Deze maand is het al 30 jaar geleden dat Fransman Robert Clergerie zijn schoenenlabel oprichtte. En nu, 30 jaar later, is het merk vooruitstrevender dan ooit, met elk seizoen opnieuw collecties to die for! Wij spotten Elle Belgique lady Anne Rabeux al meermaals met haar fabulous over-the-knee boots van Clergerie, en zelfs Michelle Obama plaatste een tijdje geleden een bestelling bij deze Franse vakman: good busy of good busy?!

In 2004 leek het even minder goed te gaan met het label, toen het hele zaakje ei zo na failliet ging, maar in 2010 staat Robert Clergerie er meer dan ooit met o.a. een fijne collab met het überhippe Opening Ceremony en de heruitgave van twee iconische RC schoenen.

4 3 5
Opening Ceremony X Robert Clergerie

2  
Heruitgave van de rieten schoenen!

In de VS won Robert al vier keer de award voor designer van het jaar en de goede man werd zelfs tot ridder geslagen door de Franse president Sarkozy (wiens vrouw tegenwoordig gigantisch stijf staat van de botox). Maar goed, genoeg geleuterd: some food for the eye uit de Spring/Summer10-collectie! Maar beware: kwijlgevaar!

8

7

6

Ik MOET die blauwe hebben!

Robert Clergerie koop je in België in de Robert Clergerie-store: Place Stephanie 1A, Chaussee de Charleroi in Brussel.

page loaded