Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Acne We Welcome you!

Door Tiany op 18.03.2010

Lang heb ik mij moeten wenden tot de Acne online shop om mijn Acne goodies te kopen, maar those days are over baby! Want deze zaterdag opent de allereerste Acne shop haar deuren in Antwerpen. Bezielers achter deze shop zijn de goede zielen van de toonaangevende shop Louis (in Knokke & Antwerpen). En ook al is de winkel voorlopig nog mini, zal het aanbod zeer uitgebreid zijn. Ik kan weer niet wachten tot ik mijn centjes kan gaan spenderen, it will hurt, but make me feel very well! 

acnejeans-02

En ohh ja nu we toch bezig zijn over Acne, NU online te koop....de amazing collectie by Albert Elbaz' Lanvin voor het Sweedse jeansmerk. Ouch, really painfully beautiful!!!!

acnejeans_lanvin-03 acnejeans_lanvin-04

page loaded