Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgische kleedt Gaga & Beyoncé

Door Angelique op 15.03.2010

De Waalse Emilie Pirlot is pas vorig jaar afgestudeerd aan de Antwerpse Modeacademie en haar werk is vandaag te zien in de nieuwste muzikale kruisbestuiving van 's werelds grootste artiesten Lady Gaga en Beyoncé.

De videoclip 'Telephone' duurt maar liefst 9 minuten en zit vol vol vol fashion. Een wicked verhaal met nog meer verrassende outfits. De 'Be Gaga' modemania is nog lang niet aan zijn slot toe en en daar maakt een Belgische deel van uit, is nice!

ladygaga_beyonce_emiliepirlot2

De Pirlot ontwerpen in de clip zijn stuks uit haar afstudeercollectie ‘Mysterious Wonderland'. Gaga en Beyoncé dragen elk op het einde van de video Pirlots creaties; enorm lange jurken met een hoge hoed en een immense voile tot op de grond. 

Pirlots modeparcours 

juni 2009

afgestudeerd aan de Modeacademie van Antwerpen
hier vind je het Belmodo.tv van de show en ontdek  hier Emilie Pirlots afstudeercollectie

juli - december 2009

stage bij Diane Von Furstenberg in New York

januari - februari 2010

stage bij Lanvin in Parijs

maart 2010 

stage bij Dior in Parijs

Emilie is eigenlijk nog maar net aan haar carrière begonnen, benieuwd of de popcultuur haar zal laten boomen!

page loaded