Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Steal her closet: Whitney Port

Door Patricia op 14.03.2010

MTV-serie The Hills heeft mij nooit kunnen boeien, maar The City is om één of andere reden een ander verhaal. Misschien kan New York als toneel mij meer bekoren of is timing inderdaad alles, want ik bekeek deze serie op een leeghoofdig moment toen ik aan het studeren was voor mijn examens in januari. Hoewel de stijl van hoofdrolspeelster Whitney me aanvankelijk te LA was, lijkt dat door de lente die voor de deur staat geen argument meer. Als ik dan toch LA wil doen, wil ik dat liefst op zijn Whitney's!

whitneylauren
Whitney en Lauren Conrad (The Hills)

whitney-port-prps-nyc
Whitney en Roxy Olin (The City)

portpalermo
Olivia Palermo (The City) en Whitney

PicImg_Whitney_Port_and_4f53
Jay Lyon (The City) en Whitney

spl45832_018

whitney_port_6

whitney-port-city-1
Respect voor de celeb die met een H&M-tasje door NY wandelt!

whitney-port-3319-8

whitney-port-bday-339-2
Jay Lyon & Whitney part II

25090pcn_port01

page loaded