Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blogger’s frontrow takeover!

Door Lies op 14.03.2010

Het is niet meer enkel de Anna Wintours dezer aarde gegund alle grote modeshows front row te beleven. Ook voor de meest invloedrijke bloggers is er tegenwoordig steevast een plekje gereserveerd op de oh zo belangrijke eerste rij. Wie zijn deze lucky bastards? Tavi 'Style Rookie' Gevinson, Susie 'Stylebubble' Bubble, Bryan Boy van Bryanboy.com,enz.

susie_bubble  
Susie Bubble op weg naar haar frontrow seat!

2  
De Fillipijnse Bryan Boy zit links in de aanslag met zijn pc, vlak voor de aanvang van de D&G-show, en slechts twee plaatsjes verwijderd van la Wintour.

De laatste tijd echter kan niet iedereen nog lachen met de alomtegenwoordigheid van deze bloggers. Vooral niet toen onze allerschattigste Tavi een behoorlijk opvallend hoofddeksel droeg tijdens de Christian Dior-show, het zicht belemmerend van modejourno's die al jaren in het vak zitten. De 13-jarige blogster zag er echter geen graten in. Ik zou inderdaad ook liever achter een dwerg met een grote strik zitten ipv achter een volgroeid persoon...toch?

1

Waarom ik dit allemaal zeg? Omdat ik vandaag heel erg heb moeten lachen bij het zien van deze frontrow pic van Yvan Rodic. Mooi staaltje humor van 'the paper bag headed people'!

3

page loaded