Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Freddy kleedt Ballet van Vlaanderen

Door Michael op 12.03.2010

RBFJan2010_00111-Edit

Het Koninklijk Ballet van Vlaanderen viert dit jaar zijn 40ste verjaardag en voor die gelegenheid start het met een samenwerking met het Italiaanse  sportmerk Freddy. Het brand mocht de 52 balletdansers volledig in het nieuw steken en het resultaat is een stylish zwarte outfit. Freddy is trouwens vanaf dit jaar ook de officiële sponsor van de Vlaamse balletorganisatie. 

Freddy & Ballet van Vlaanderen hand in hand

RBFJan2010_00122-Edit IMG_1629

Donderdag 11 maart 2010 was het verzamelen geblazen @ Hospital in Antwerpen om deze nieuwe samenwerking te vieren, de balletdansers een staaltje van hun kunnen te laten zien én natuurlijk de nieuwe outfits te bekijken. Heel wat bekend volk over de vloer, maar daarvoor kwamen we niet. 

IMG_1618

Het publiek kreeg 2 stukjes ballet te zien door 2 topballetdansers van het Ballet van Vlaanderen. Iedereen was muisstil & kreeg zowaar een krop in de keel van het prachtige dansen. ADEMBENEMEND!

IMG_1604 IMG_1656
IMG_1654 IMG_1649

The Art of Movement

De slogan van Freddy is " The Art of Movement" wat perfect het merk z'n passie uitdrukt voor dans & beweging. De outfits ogen zeer trendy, zijn ergonomisch verantwoord en stylish. Puur Freddy dus met veel aandacht voor snit, afwerking en details. Het uniform bestaat uit een trainingspak & een danspak. De collectie zal ook nog uitgebreid worden met een resem accessoires én de volledige crew van het Ballet van Vlaanderen zal dressed by Freddy worden. Ja ja, van balletdansers tot klank-en lichtmensen tot zelfs de administratieven. 

Freddy Club Collection

IMG_1633 IMG_1645
De Freddy Club Collection & meneer en mevrouw Freddy België

IMG_1637 IMG_1605

Zoals je hier boven kan zien hebben we er trouwens ook de  Freddy Club Collection gespot. Stylish comfort & perfecte pasvormen dat is Freddy! Wil je zelf een outfit kopen om je dansmoves in te oefenen dan trek je best richting Hospital in Antwerpen! 

page loaded