Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Viktor & Rolf Sprookjes

Door Michael op 09.03.2010

artikelen_fotos_10362_800 vene

Boeken het is een passie voor mij. Ik beken soms koop ik ze en belanden ze rechtstreeks in de boekenkast om pas een jaar later aan een uitgebreid onderzoek te onderwerpen. Maar boeken zijn een tijdsbeeld, een manier tot escapisme en overduidelijk een hebbeding. Een stylish hebbeding of een fashion boek om bij weg te kwijlen ... ik kan het allemaal aan! 

9C099FC9E26263776A0856A2854BB7E4  

Het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf hebben sinds kort een nieuw literair pareltje op de boekenmarkt gelanceerd. Nee geen écht fashion boek deze keer, maar wel een boek vol met sprookjes. Het boek is eigenlijk zeer spontaan ontstaan, " Rolf & ik hebben elkaar de afgelopen jaren regelmatig verhaaltjes geschreven als afleiding van stress. De meeste besta ande sprookjes vinden we behoorlijk cliché. Daarom dachten we waarom maken we van onze vertellingen geen boek", aldus Viktor.

viktor_rolf_sprookjesboek_shop_time

Sprookjes is verkrijgbaar in het Nederlands en zal volgend jaar in verschillende andere talen verschijnen. Het boekje bevat 14 magische verhalen opgesmukt met heel wat lovely illustraties. 

Viktor&Rolf
Sprookjes
Uitgegeven bij Uitgeverij Prometheus
19,95 euro

page loaded