Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Viva Glam lancering in style

Door Michael op 08.03.2010

023

Superster Lady Gaga & '80's icoon Cyndi Lauper zijn de nieuwe gezichten voor de Viva Glam campagne van cosmeticabrand Mac, maar dat konden jullie al eerder lezen op belmodo.tv. Vorige week trokken de 2 diva's de lancering op gang in Londen. Met een interessante babbel over hiv/aids & de Mac Viva Glam campagne "From Our Lips" en dat hosted by Sharon Osbourne. 

VivaGlam-Beauty-300_1_.JPG

La Gaga & La Lauper willen met deze campagne wereldwijd de ziekte onder de aandacht brengen en mensen aanzetten tot een gezonder seksleven. Natuurlijk zijn vooral de ladies hun voornaamste doelwit. Iedereen die de Viva Glam Cyndi of de Viva Glam Gaga koopt zullen bijdragen tot de internationale hulp van meisjes en vrouwen die met aids leven of met hiv besmet zijn.

VivaGlam-Lipstick-Cyndi-300_1_.JPG VivaGlam-Lipstick-Gaga-300_1_.JPG

De lipsticks zijn te koop vanaf maandag 15 maart 2010 voor de prijs van 17,50 euro. 

page loaded