Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stijn Helsen kleedt 3 celebs voor Oscars

Door Michael op 07.03.2010

01-StijnHelsen-LennyKravits_4489_crop 060428_DannyHouston_vmed_11a.widec
keanu-reeves-2 lenny

Belgisch topdesigner Stijn Helsen maakte de pakken voor acteurs Keanu Reeves & Danny Houston. Zanger Lenny Kravitz zal ook verschijnen in een Helsen kostuum. De rode loper zal dus vast en zeker een Belgisch tintje krijgen. 

Naar goede gewoonte hielden alle couture huizen en designers hun doorpas voor de kledij deze week. Helsen mocht dit doen in het exclusieve Chateau Marmon in Los Angeles. De designer tekende trouwens al kostuums voor o.a. Spiderman & Pirates of the Caribbean.

Nog een extra reden dus om de Oscars & the red carpet dit jaar in de gaten te houden! 

page loaded