Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gespot: South Out Fashion Weekend

Door Angelique op 05.03.2010

‘t Antwerpse Zuid is meer dan dé place to be voor foodlovers maar ook fashionista’s, die op zoek zijn naar de laatste nieuwigheden op gebied van mode, design, accessoires, gadgets én alle andere absolute musthaves trekken best richting Zuid. 

Conceptstores Clinic en Hospital gelegen in een zijstraat van 't Zuid, in de de Burburestraat zijn dan ook echte shoppingplaces to be. In samenwerking met apérobar The Glorious Bargelegen in dezelfde straat en de nieuwe conceptkapper VHP geven zij de aftrap voor een wervelend en uniek South Out Fashion Weekend wat plaatsvindt van vrijdag 26 maart tot 28 maart.

hospital_06 hospital_05    

Er is ook ter gelegenheid van deze eerste SOFW een one day pop-up bar incl. party bij Clinic op vrijdagavond 26 maart. Wie er graag bij wil zijn, kan zich hiervoor kunnen inschrijven via de site: www.clinicantwerp.com

page loaded