Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In Zara & Mango we trust

Door Tiany op 03.03.2010

Ohh dierbaar Zara en ohhh dierbaar Mango, bij deze onze plechtige bedankingen voor al het betaalbaar moois dat jullie ons dit seizoen weer voorschotelen. Uw Spaanse fashionoog heeft weer goed opgelet tijdens de S/S 2010 fashionweeks en zodoende de voornaamste trends vertaald naar iets toegankelijkere fashion. 

No more visa killing...

We zijn ontzettend blij dat we -gelukkig- het bedrag van € 1700 niet hoeven neer te tellen voor de wondermooie cargo pants (scheuren inbegrepen) van Balmain en zelfs geen € 500 moeten betalen voor een gescheurde t-shirt....hallellujah! Onze zuiderse fashionista's hebben een alternatief die -gezien de prijs- minstens even goed zal werken....ik bedoel, we will look very military! En bij deze laat het ook algemeen geweten zijn dat khaki the new black is...you will be needing loads of it this summer!  

zara-we-trust-05

zara-we-trust-01

Ook de Burberry trench die door onze favo Vogue chick Carine Roitfeld gewoon gedragen wordt als jurk, kan je nu vinden in de Mango & Zara shops, de versies zijn zeer geslaagd en beantwoorden perfect aan de trenchcoat goes dress hype...we like!  

zara-we-trust-03

Voor de killer legged ladies onder jullie zijn er deze zomer ook de obligate jeansshortjes, wij vallen in zwijm bij het zien van de Mango variant met witte broderie...just lovely!

zara-we-trust-02

page loaded