Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My favourite NY looks!

Door Lies op 27.02.2010

De fashion weeks zijn hoogdagen voor door mode geobsedeerde dames als ons en overladen ons telkens weer met tonnen inspiratie. Ook ditmaal is dat niet anders en ik ben echt niet van plan te zitten wachten tot het wel degelijk fall/winter10 is om al die nieuwe trends toe te passen op mijn eigen garderobe. Hier vinden jullie enkele beelden van hoe ik er binnenkort hoop bij te lopen: gelayered, gedrappeerd, en suited qoui!

1 Gary_GR3

Gary_GR2 Gary_Gr1
Mijn favorietje van NY Fashion Week: Gary Graham! Love love looooove!

rodarte 5

4 3
Blijft oh zo goed: Rodarte! De zusjes doen het weer!

juan_carloss juan_carlos
Juan Carlos Obando...zucht! Ik zit de laatste tijd zwaar te denken aan het al dan niet beplakken van mijn kleren met zwarte Duct Tape(don't ask me why), en daar doet dit jurkje me ongelooflijk aan denken. En die veterschoenen/legging: Wauw!

Helmut_L Boy_by_BOO
Prachtige kostuumpjes van Helmut Lang en Boy by Band of Outsiders

Narciso_Rodriguez Philosophy
Hou van de kleuren bij Narciso Rodriguez en Philosophy. Wondermooie silhouetten!

page loaded